Gaivios arbūzo salotos su feta

Gaivios ir kiek pikantiškos. Arbūzo saldumas puikiai dera su sūriu ir gražgarsčių aitrumu.

Gaivios arbūzo salotos su feta

1 porcijai reikės

  • 1 apvalios arbūzo riekės (geriau be sėklų)

  • 1 saujos gražgarsčių

  • 50 gr feta/ brinzos/ kitokio minkšto sūrio

  • 1/4 rausvojo svogūno (nebūtina)

  • 1 šlakelio balzaminio acto

Gaminame

  • Atpjauti riekę arbūzo, nupjauti žievelę, jei arbūzas su sėklomis, jas geriau maksimaliai išrankioti – bus patogiau valgyti.
  • Ant arbūzo dėti gražgarstes, trupinti sūrį, dėti smulkinto svogūno ir apšlakstyti balzaminiu actu. Tiekti iš karto.

  • Arbūzą pjaustyti galima tiesiog kubeliais, tuomet salotos bus kiek mažiau sultingos.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

*