Tobulo tirštumo šaltibarščiai + video

Tobulo tirštumo šaltibarščiai

Su daug burokėlių, bet tiesiog tobulo tirštumo!

Reikės

  • 300 ml kefyro

  • 150 gr virtų tarkuotų burokėlių

  • 1/2 vnt. agurko (ar daugiau)

  • 1/2 vnt. virto kiaušinio

  • svogūnų laiškų

  • krapų

  • 1 žiupsnelio druskos

  • 1 žiupsnelio cukraus

Reikės

  • Į aukštą, plačią stiklinę supilti kefyrą, sudėti burokėlius. Sutrinti blenderiu. Sutrintų šaltibarščių konsistencija labai sriubiška, neplaukioja burokėlių juostelės ir, nors burokėlių daug, konsistencija neprimena košės.
  • Kefyrą su burokėliais supilti į lėkštę. Pagardinti druska ir pipirais.
  • Į šaltibarščius berti smulkintų svogūnų laiškų, krapų, smulkintą agurką ir kiaušinį.

Recipe Video

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

*