Graikiškos salotos su grūdėta varške
BEVEIK klasikinis salotų receptas su labai lietuvišku ingredientu! Salotos gaivios, vasariškos, kupinos vitaminų, sočios ir maistingos. Mėgstame jas ir su feta, bet feta dažnai būna sūroka, o čia sūrumą galima pasireguliuoti.
2 porcijoms
2 vnt agurkų
8 vyšninių ar 1 labai didelio pomidoro
2 saujų alyvuogių
1/4 vnt rausvojo svogūno
šlakelio alyvuogių aliejaus
žiupsnio druskos
žiupsnio raudonėlio
Directions
- Pomidorus ir agurkus supjaustyti kąsnio dydžio gabaliukais.
- Svogūną supjaustyti plunlksnelėmis ir šiek tiek išskirstyti.
- Dėti alyvuoges, grūgėtą varškė be skysčio.
- Apšlakstyti aliejumi, barstyti druska ir raudonėliu.