Raffaello desertas stiklinėje
Raffaello desertas – klasikinis, daugeliui pažįstamas derinys, šį kartą kitokia forma: sluoksniuotas desertas stiklinėje. Paruošiamas akimirksniu, pavyksta super skaniai, galima skanauti iš karto ar kelias valandas palaikyti šaldytuve.
2 porcijomis reikės
180 g varškės (tinka ir kreminė)
3 šaukštų kondensuoto pieno ar kito skysto saldumo, pvz., klevų sirupo
40 g vaflių (naudojau vanilinius su pertepimu)
3 šaukštų migdolų drožlių
2 šaukštų kokosų drožlių
gaminame
- Varškę sutrinti su kondensuotu pienu. Jei naudojama kreminė varškė (pyragams), pakaks tiesiog sumaišyti.
- Vaflius sutrupinti, sumaišyti su migdolų ir kokosų drožlėmis.
- Į stiklines sluoksniuoti varškę, vaflių mišinį, vėl varškė ir barstyti vaflių mišiniu. Papildomai galima viršų papuošti migdolų drožlėmis.