Raffaello desertas stiklinėje

Raffaello desertas stiklinėje

Raffaello desertas – klasikinis, daugeliui pažįstamas derinys, šį kartą kitokia forma: sluoksniuotas desertas stiklinėje. Paruošiamas akimirksniu, pavyksta super skaniai, galima skanauti iš karto ar kelias valandas palaikyti šaldytuve.

2 porcijomis reikės

  • 180 g varškės (tinka ir kreminė)

  • 3 šaukštų kondensuoto pieno ar kito skysto saldumo, pvz., klevų sirupo

  • 40 g vaflių (naudojau vanilinius su pertepimu)

  • 3 šaukštų migdolų drožlių

  • 2 šaukštų kokosų drožlių

gaminame

  • Varškę sutrinti su kondensuotu pienu. Jei naudojama kreminė varškė (pyragams), pakaks tiesiog sumaišyti.
  • Vaflius sutrupinti, sumaišyti su migdolų ir kokosų drožlėmis.
  • Į stiklines sluoksniuoti varškę, vaflių mišinį, vėl varškė ir barstyti vaflių mišiniu. Papildomai galima viršų papuošti migdolų drožlėmis.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

*