Snickerinė brinkinta avižinė košė

Snickerinė brinkinta avižinė košė

Per naktį brinkinta avižinė košė – puiki idėja pusryčiams, kai reikia taupyti laiką ryte: paruoštą iš vakaro, ryte ją tereikia išimti iš šaldytuvo ir skanauti! O Snickers skonio brinkinta avižinė košė dar ir puikus pusryčių desertas, skaniai nuteikiantis visai dienai.

2 porcijoms

  • 100 g avižinių dribsnių (naudojau viso grūdo dalių)

  • 300 ml augalinio pieno (naudojau migdolų, tinka ir karvės)

  • 2 saujų sūdytų kepintų žemės riešutų

  • 3 šaukštų klevų sirupo ar kito saldiklio

  • 3 šaukštų žemės riešutų kremo

  • 40 g šokolado

Gaminame

  • Avižinius dribsniu užpilti pienu, pilti saldiklį, dėti riešutų kremą, išmaišyti.
  • Berti 3/4 riešutų ir dar kartą išmaišyti. Sudėti į stiklines.
  • Šokoladą ištirpinti ir atsargiai, šaukšteliu lieti ant košės viršaus, kad susiformuotų sluoknis, o nepaskęstų.
  • Kol šokoladas nesustingo, pabarstyti riešutais. Dėti nakčiai į šaldytuvą.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

*