
Gaivios arbūzo salotos su feta
Gaivios ir kiek pikantiškos. Arbūzo saldumas puikiai dera su sūriu ir gražgarsčių aitrumu.
Ingredientai
- 1 apvalios arbūzo riekės (geriau be sėklų)
- 1 saujos gražgarsčių
- 50 gr feta/ brinzos/ kitokio minkšto sūrio
- 1/4 rausvojo svogūno (nebūtina)
- 1 šlakelio balzaminio acto
Gaminimo eiga
- Atpjauti riekę arbūzo, nupjauti žievelę, jei arbūzas su sėklomis, jas geriau maksimaliai išrankioti - bus patogiau valgyti.
- Ant arbūzo dėti gražgarstes, trupinti sūrį, dėti smulkinto svogūno ir apšlakstyti balzaminiu actu. Tiekti iš karto.
Pastabos
- Arbūzą pjaustyti galima tiesiog kubeliais, tuomet salotos bus kiek mažiau sultingos.
Nuotraukų galerija


