Ingredientai
- ~200 gr virtos/keptos orkaitėje/rūkytos vištienos filė
- 60 gr salierų stiebų (galima keisti poru ar šalotiniu svogūnu)
- 60 gr raudonųjų serbentų
- 60 gr graikinių riešutų
- Padažui:
- 2 šaukštų graikiško jogurto
- 1 šaukštelio aštresnių garstyčių
- 1 skiltelės česnako
- 1 žiupsnelio maltų juodųjų pipirų
- 1 žiupsnelio druskos
Gaminimo eiga
- Vištieną supjaustyti kubeliais. Salierą - siauromis riekelėmis. Graikinius riešutus sukapoti.
- Nuskabyti serbentus.
- Padažui išmaišyti jogurtą su garstyčiomis, įspausti česnako, pagardinti prieskoniais.
- Į stiklines sluoksniuoti: vištieną, salierus, riešutus, serbentus, pagardinti padažu.