Gaivūs vaisiniai ledai su kokosų pienu

Gaivūs vaisiniai ledai su kokosų pienu

Greitai paruošiami ir be pridėtinio cukraus! Paruoštus galima ragauti iš karto - bus minkšti ir kremiški, arba šaldyti porcijų formelėse - bus kietesni ir taip pat labai skanūs. Nuo kokosų pieno ledai turi šiek tiek riebumo, nors yra be pieno produktų ir kiaušinių.

Ingredientai

  • 300 gr šaldytų vaisių (naudojau ananasų, mangų ir papajų mišinį)
  • 200 ml kokosų pieno (tinka ir riebesnis, ir liesesnis)

Gaminimo eiga

  1. Į virtuvinio kombaino indą su S formos peiliukais dėti šaldytus vaisius ir supilti kokosų pieną.
  2. Trinti pulsuojant trumpais intervalais, vis nugramdant nuo sienelių į apačią trintų vaisių gabaliukus, kol susitrins iki vientisos, kremiškos masės.
  3. Ragauti galima iš karto arba sudėti į ledų formeles ir bent 3 valandas šaldyti. Kad lengviau išsiimtų iš formelių, trumpam pamerkti į karštą vandenį, kad šiek tiek atitirptų ledai nuo formelės - atsargiai, kad vandens nepatektų į formelės vidų!