2-3 šaukštų kambario temperatūros medaus (geriau kieto, tuomet geriau sustings)
2 šaukštų minkšto sviesto
2 žiupsnių druskos (jei riešutai sūdyti, druskos papildomai nereikia)
100 gr juodo šokolado
2 šaukštų aliejaus
Gaminimo eiga
Riešutus dedame į maisto smulkintuvo indelį ir smulkiname blenderiu iki stambių trupinių, dedame sviestą ir medų, berti druskos. Maišome šaukštu ar dar kartą permalame. Masė turi priminti šlapio smėlio konsistenciją, jei reikia, dėkite daugiau medaus.
Riešutų masę paskleisti ant kepimo popieriaus ar į nelimpančią formą.
Šokoladą ištirpinti ir išmaišyti su aliejumi. Paskleisti ant riešutų masės.
Porai valandų dėti į šaldytuvą sustingti. Vėliau supjaustyti norimo dydžio gabalėliais ir ragauti!