Sluoksniuotas maskarponės desertas

Sluoksniuotas maskarponės desertas

Paruošimas:30 min
Gaminimas:40 min
Porcijos:4
Kalorijos:300 kcal

Ingredientai

  • 250 g maskarponės sūrio
  • 250 ml grietinėlės 35-36%
  • 1/4 vnt citrinos sulčių
  • 30 - 40 vnt vyšnių iš kompoto (be kauliukų) ar kitokių uogų ar vaisių gabaliukų
  • 6 vnt sausainių
  • 50 g šokolado

Gaminimo eiga

  1. Grietinėlę ir maskarponę išplakti elektriniu plaktuvu, kol sutirštės. Neperplakite! Plakti užtruks iki pusės minutės. Įspausti citrinos ir permaišyti.
  2. Sausainius sulaužyti smulkiais gabaliukais (ne iki trupinių).
  3. Pasiruošti 4 stiklines: į dugną berti dalį sausainių, dėti maskarponės kremo, uogų, užtarkuoti šokolado. Sluoksniavimą pakartoti dar kartą. Skanaus!

Žymos

desertas su maskarponegreitas desertasnekeptas desertassluoksniuotas desertas