Ingredientai
- 100 g avižinių dribsnių (naudojau viso grūdo dalių)
- 300 ml augalinio pieno (naudojau migdolų, tinka ir karvės)
- 2 saujų sūdytų kepintų žemės riešutų
- 3 šaukštų klevų sirupo ar kito saldiklio
- 3 šaukštų žemės riešutų kremo
- 40 g šokolado
Gaminimo eiga
- Avižinius dribsniu užpilti pienu, pilti saldiklį, dėti riešutų kremą, išmaišyti.
- Berti 3/4 riešutų ir dar kartą išmaišyti. Sudėti į stiklines.
- Šokoladą ištirpinti ir atsargiai, šaukšteliu lieti ant košės viršaus, kad susiformuotų sluoknis, o nepaskęstų.
- Kol šokoladas nesustingo, pabarstyti riešutais. Dėti nakčiai į šaldytuvą.