Gnocchi karis su špinatais

Gnocchi karis su špinatais

Paruošimas:30 min
Gaminimas:40 min
Porcijos:4
Kalorijos:300 kcal

Ingredientai

  • 400 g gnocchi bulvinių virtinukų
  • 200 g pomidorų tyrės (ar konservuotų pomidorų)
  • 50 g špinatų
  • 50 g kokosų pieno (ar riebios grietinėlės vegetariškai versijai)
  • 1/2 vnt nedidelio svogūno
  • 1 skiltelės česnako
  • 1 cm imbiero šaknies (nebūtina)
  • 1 šaukštelio kario prieskonių
  • šlakelio aliejaus (ar 50 g ghee sviesto vegetariškai versijai)

Gaminimo eiga

  1. Gnocchi išvirti pagal nurodymus ant pakuotės ir atidėti. Nešaldytus reikėtų dėti į verdantį vandenį, pavirti apie 2 minutes ir nukošti.
  2. Aliejuje ar svieste ant vidutinės kaitros pakepinti smulkintą svogūną. Kai suminkštės, sudėti kapotą česnaką ir tarkuotą imbierą, kepinti keliolika sekundžių.
  3. Supilti pomidorų tyrę. Jei naudojate konservuotus pomidorus, paragaukite ar jie nėra pernelyg rūgštūs, jei reikia berkite cukraus. Pilti kokosų pieną ar grietinėlę.
  4. Kai pomidorų tyrę ims burbuliuoti, suberti prieskonius, sudėti špinatus ir patroškinti apie minutę, kol špinatai susileis.
  5. Sudėti gnocchi ir išmaišyti.

Žymos

gnocchignočignočiaiIndijos virtuvėkarisreceptaišpinataiveganiškivegetariški