Ingredientai
- 400 g gnocchi bulvinių virtinukų
- 200 g pomidorų tyrės (ar konservuotų pomidorų)
- 50 g špinatų
- 50 g kokosų pieno (ar riebios grietinėlės vegetariškai versijai)
- 1/2 vnt nedidelio svogūno
- 1 skiltelės česnako
- 1 cm imbiero šaknies (nebūtina)
- 1 šaukštelio kario prieskonių
- šlakelio aliejaus (ar 50 g ghee sviesto vegetariškai versijai)
Gaminimo eiga
- Gnocchi išvirti pagal nurodymus ant pakuotės ir atidėti. Nešaldytus reikėtų dėti į verdantį vandenį, pavirti apie 2 minutes ir nukošti.
- Aliejuje ar svieste ant vidutinės kaitros pakepinti smulkintą svogūną. Kai suminkštės, sudėti kapotą česnaką ir tarkuotą imbierą, kepinti keliolika sekundžių.
- Supilti pomidorų tyrę. Jei naudojate konservuotus pomidorus, paragaukite ar jie nėra pernelyg rūgštūs, jei reikia berkite cukraus. Pilti kokosų pieną ar grietinėlę.
- Kai pomidorų tyrę ims burbuliuoti, suberti prieskonius, sudėti špinatus ir patroškinti apie minutę, kol špinatai susileis.
- Sudėti gnocchi ir išmaišyti.