
Lazanijos sriuba
Lazanijos skoniai per pusvalandį!
Ingredientai
- 500 gr maltos jautienos
- 100 gr pomidorų pastos arba 200 gr konservuotų pomidorų
- 100 gr tarkuoto sūrio
- 8 vnt lazanijos lapų arba cannelloni makaronų
- 1 vnt svogūno
- 2 vnt česnako skiltelių
- 4 šaukštų aliejaus
- 6 lapelių šviežio baziliko (nebūtina)
- 0.5 - 1 šaukštelio maltos aitriosios paprikos
- 1 šaukštelio druskos
- 1 žiupsnelio itališkų žolelių mišinio ar raudonėlio, džiovinto baziliko
Gaminimo eiga
- Puode įkaitinti aliejų, dėti smulkintą svogūną, česnaką, apkepinti. Sudėti maltą mėsą, maišant apkepinti, kol mėsa paruduos.
- Supilti pomidorų pastą, užpilti ~1 litru vandens. Virti apie 10 - 15 minučių.
- Sudėti baziliko lapelius, laužytus makaronus. Virti dar 10 minučių. Sudėti pusę sūrio, išmaišyti.
- Patiekiant apiberti sūriu.