
Aštri serbiška fetos sūrio užtepėlė Urnebes
Tiekiama prie grilio patiekalų - šašlykų, kepsnelių, sparnelių. Derinys gali pasirodyti neįprastas, bet tikrai gardus! Beje, labai skanu ir užtepti ant skrebučio, kabinti daržovių ar duonos lazdelėmis.
Ingredientai
- 270 gr fetos sūrio
- 4 šaukštų graikiško jogurto (gali reikėti kiek daugiau ar mažiau pagal norimą tirštumą)
- 2 skiltelių česnako
- 0.5 vieneto aitriosios paprikos ar 0.25 šaukštelio maltos aitriosios paprikos
Gaminimo eiga
- Fetos sūrį sutrinti šakute.
- Česnaką ir aitriąją papriką susmulkinti.
- Fetą išmaišyti su graikišku jogurtu, česnaku ir aitriąją papriką. Paragauti, jei norisi daugiau aštrumo, dėti daugiau paprikos.
- Valandą palaikyti šaldytuve.
Pastabos
- Adaptuota pagal šį receptą.
Nuotraukų galerija

