Ingredientai
- 1 didelės vištienos filė puselės arba 2 - 3 kumpelių be kaulų ir odos
- 100 gr stiklinių makaronų
- 1 vnt agurko
- 0.5 vnt morkos
- 0.25 vnt paprikos
- 3 šaukštų sezamo sėklų
- 2 šaukštų miltų
- aliejaus
- Padažui
- 3 šaukštų aliejaus
- 2 šaukštų sojos padažo
- 1 šaukšto vandens
- 1 šaukšto medaus
- 1 skiltelės česnako
Gaminimo eiga
- Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais ar juostelėmis. Kiekvieną gabalėlį apvolioti miltų ir 2 šaukštų sezamo sėklų mišinyje. Vištieną apkepinti gerai įkaitintame aliejuje.
- Makaronus užpilti verdančiu vandeniu ir palikti 3 - 5 minutėms. Nupilti vandenį.
- Papriką, morką, agurką supjaustyti kuo plonesniais šiaudeliais.
- Padažui išspausti česnako skiltelę, sumaišyti su kitais ingredientais.
- Makaronus sumaišyti su daržovėmis ir likusiomis sezamo sėklomis, dėti į lėkštes. Ant viršaus dėti vištienos, pilti padažo.