Ingredientai
- 4 riekių duonos (naudojau Ciabatta)
- 80 g špinatų (ar daugiau)
- 4 riekių fermentinio sūrio
- 50 g fetos
- 30 g sviesto
- 1/4 vnt svogūno
Gaminimo eiga
- Keptuvėje ištirpinti pusę sviesto. Svogūną smulkiai sukapoti, apkepti svieste, sudėti špinatus ir pakaitinti, kol susileis. Išmaišyt su trupinta feta.
- Ant riekės duonos dėti riekelę sūrio, špinatų masės, antrą riekelę sūrio ir antrą riekę duonos.
- Taip pat paruošti antrą sumuštinį.
- Keptuvėje ištirpinti likusį sviestą, apkepti sumuštinius iš abiejų pusių iki traškumo.
Patarimai
- Papildomai nesūdau, nes man užtenka sūrumo nuo fetos, bet, jei norite sūriau, papildomai galite pasūdyti špinatus.