Karšti sumuštiniai su špinatais ir sūriu

Graikiško Spanakopita pyrago su špinatais įkvėptas sumuštinis su maloniai sūria feta ir daaaug špinatų!

Ingredientai

  • 4 riekių duonos (naudojau Ciabatta)
  • 80 g špinatų (ar daugiau)
  • 4 riekių fermentinio sūrio
  • 50 g fetos
  • 30 g sviesto
  • 1/4 vnt svogūno

Gaminimo eiga

  1. Keptuvėje ištirpinti pusę sviesto. Svogūną smulkiai sukapoti, apkepti svieste, sudėti špinatus ir pakaitinti, kol susileis. Išmaišyt su trupinta feta.
  2. Ant riekės duonos dėti riekelę sūrio, špinatų masės, antrą riekelę sūrio ir antrą riekę duonos.
  3. Taip pat paruošti antrą sumuštinį.
  4. Keptuvėje ištirpinti likusį sviestą, apkepti sumuštinius iš abiejų pusių iki traškumo.

Patarimai

  • Papildomai nesūdau, nes man užtenka sūrumo nuo fetos, bet, jei norite sūriau, papildomai galite pasūdyti špinatus.