Lazanijos skoniai per pusvalandį!
Lazanijos sriuba
8 porcijoms reikės
500 gr maltos jautienos
100 gr pomidorų pastos arba 200 gr konservuotų pomidorų
100 gr tarkuoto sūrio
8 vnt lazanijos lapų arba cannelloni makaronų
1 vnt svogūno
2 vnt česnako skiltelių
4 šaukštų aliejaus
6 lapelių šviežio baziliko (nebūtina)
0.5 – 1 šaukštelio maltos aitriosios paprikos
1 šaukštelio druskos
1 žiupsnelio itališkų žolelių mišinio ar raudonėlio, džiovinto baziliko
Gaminame
- Puode įkaitinti aliejų, dėti smulkintą svogūną, česnaką, apkepinti. Sudėti maltą mėsą, maišant apkepinti, kol mėsa paruduos.
- Supilti pomidorų pastą, užpilti ~1 litru vandens. Virti apie 10 – 15 minučių.
- Sudėti baziliko lapelius, laužytus makaronus. Virti dar 10 minučių. Sudėti pusę sūrio, išmaišyti.
- Patiekiant apiberti sūriu.