Lazanijos sriuba

Lazanijos skoniai per pusvalandį!

Lazanijos sriuba

8 porcijoms reikės

  • 500 gr maltos jautienos

  • 100 gr pomidorų pastos arba 200 gr konservuotų pomidorų

  • 100 gr tarkuoto sūrio

  • 8 vnt lazanijos lapų arba cannelloni makaronų

  • 1 vnt svogūno

  • 2 vnt česnako skiltelių

  • 4 šaukštų aliejaus

  • 6 lapelių šviežio baziliko (nebūtina)

  • 0.5 – 1 šaukštelio maltos aitriosios paprikos

  • 1 šaukštelio druskos

  • 1 žiupsnelio itališkų žolelių mišinio ar raudonėlio, džiovinto baziliko

Gaminame

  • Puode įkaitinti aliejų, dėti smulkintą svogūną, česnaką, apkepinti. Sudėti maltą mėsą, maišant apkepinti, kol mėsa paruduos.
  • Supilti pomidorų pastą, užpilti ~1 litru vandens. Virti apie 10 – 15 minučių.
  • Sudėti baziliko lapelius, laužytus makaronus. Virti dar 10 minučių. Sudėti pusę sūrio, išmaišyti.
  • Patiekiant apiberti sūriu.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*