Snickerinė brinkinta avižinė košė

Per naktį brinkinta avižinė košė - puiki idėja pusryčiams, kai reikia taupyti laiką ryte: paruoštą iš vakaro, ryte ją tereikia išimti iš šaldytuvo ir skanauti! O Snickers skonio brinkinta avižinė košė dar ir puikus pusryčių desertas, skaniai nuteikiantis visai dienai.

Ingredientai

  • 100 g avižinių dribsnių (naudojau viso grūdo dalių)
  • 300 ml augalinio pieno (naudojau migdolų, tinka ir karvės)
  • 2 saujų sūdytų kepintų žemės riešutų
  • 3 šaukštų klevų sirupo ar kito saldiklio
  • 3 šaukštų žemės riešutų kremo
  • 40 g šokolado

Gaminimo eiga

  1. Avižinius dribsniu užpilti pienu, pilti saldiklį, dėti riešutų kremą, išmaišyti.
  2. Berti 3/4 riešutų ir dar kartą išmaišyti. Sudėti į stiklines.
  3. Šokoladą ištirpinti ir atsargiai, šaukšteliu lieti ant košės viršaus, kad susiformuotų sluoknis, o nepaskęstų.
  4. Kol šokoladas nesustingo, pabarstyti riešutais. Dėti nakčiai į šaldytuvą.