Snickerinė brinkinta avižinė košė

Snickerinė brinkinta avižinė košėSnickerinė brinkinta avižinė košė
Porcijos2
Ingredientai
0/6- 100 g avižinių dribsnių (naudojau viso grūdo dalių)
- 300 ml augalinio pieno (naudojau migdolų, tinka ir karvės)
- 2 saujų sūdytų kepintų žemės riešutų
- 3 šaukštų klevų sirupo ar kito saldiklio
- 3 šaukštų žemės riešutų kremo
- 40 g šokolado
Gaminimo eiga
0/4- 1Avižinius dribsniu užpilti pienu, pilti saldiklį, dėti riešutų kremą, išmaišyti.
- 2Berti 3/4 riešutų ir dar kartą išmaišyti. Sudėti į stiklines.
- 3Šokoladą ištirpinti ir atsargiai, šaukšteliu lieti ant košės viršaus, kad susiformuotų sluoknis, o nepaskęstų.
- 4Kol šokoladas nesustingo, pabarstyti riešutais. Dėti nakčiai į šaldytuvą.

