Snickerinė brinkinta avižinė košė

Per naktį brinkinta avižinė košė - puiki idėja pusryčiams, kai reikia taupyti laiką ryte: paruoštą iš vakaro, ryte ją tereikia išimti iš šaldytuvo ir skanauti! O Snickers skonio brinkinta avižinė košė dar ir puikus pusryčių desertas, skaniai nuteikiantis visai dienai.

Snickerinė brinkinta avižinė košė

Snickerinė brinkinta avižinė košėSnickerinė brinkinta avižinė košė

Paruošimas10 minIš viso10 min
Porcijos2
Paruošimas10 min
Iš viso10 min
Porcijos
2

Ingredientai

0/6
  • 100 g avižinių dribsnių (naudojau viso grūdo dalių)
  • 300 ml augalinio pieno (naudojau migdolų, tinka ir karvės)
  • 2 saujų sūdytų kepintų žemės riešutų
  • 3 šaukštų klevų sirupo ar kito saldiklio
  • 3 šaukštų žemės riešutų kremo
  • 40 g šokolado

Gaminimo eiga

0/4
  1. 1Avižinius dribsniu užpilti pienu, pilti saldiklį, dėti riešutų kremą, išmaišyti.
  2. 2Berti 3/4 riešutų ir dar kartą išmaišyti. Sudėti į stiklines.
  3. 3Šokoladą ištirpinti ir atsargiai, šaukšteliu lieti ant košės viršaus, kad susiformuotų sluoknis, o nepaskęstų.
  4. 4Kol šokoladas nesustingo, pabarstyti riešutais. Dėti nakčiai į šaldytuvą.